SPORTY TV na WhatsAppu, Spotify a Apple Podcasts

SPORTY TV na WhatsAppu, Spotify a Apple Podcasts

Aktuality

Rozšiřujeme obsah a množství platforem, kde nás najdete. Ke klasickým sociálním sítím, na kterých SPORTY TV už nějakou dobu můžete sledovat, se nově přidávají WhatsApp, Spotify a Apple Podcasts.

Ve "whatsappové skupině" uvidíte bezprostředně po vydání článku zprávu, že daný text vyšel a najdete na něj i odkaz. Tím pádem si ho můžete obratem přečíst a nic vám neunikne. Zároveň zde najdete i nejnovější informace a různé věci ze zákulisí.

Co se týče zvukových aplikací Spotify a Apple Podcasts, tam pro vás bude připravena spousta pořadů v audio verzi. Půjde tedy o podcasty. V prvním příspěvku se šéfredaktor SPORTY TV Jiří Kalemba rozpovídal, z jakého důvodu se posouváme právě i na tyto sítě. „Pořady Sám sobě koučem, nebo Sport bez obalu si určitě zaslouží i vlastní audio podobu, protože ne vždy má člověk možnost být zrovna u televizní obrazovky,“ odhaluje. Přiznává, že i on sám rád poslouchá při cestě do práce, při běhání či venčení psa zajímavé podcasty. „Proto chceme jít tomuto trendu naproti a nabídnout v audio podobě věci, které za to z našeho vysílání stojí. Nemyslím ale jen již zmíněné stálé pořady, ale i studiové, který se budou vázat k aktuálním událostem. Například skončila florbalová sezona, a tak se za ní ohlédneme. To samé u ženského volejbalu. A tohle bychom rádi řešili i s dalšími sporty, které u nás vysíláme,“ uzavírá Jiří Kalemba.